Balerion LogoBalerion
Ξεκινήστε τώρα
← ΕγχειρίδιοDisposition

Λίστες, στήλες και προβολές

Ο καθένας εργάζεται διαφορετικά. Για αυτό, καθεμία από τις τρεις μεγάλες λίστες μπορεί να διαμορφωθεί και η προσωπική ρύθμιση να αποθηκευτεί.

Οι τρεις λίστες

Οι εντολές, οι εγκαταστάσεις και οι πελάτες εμφανίζονται ως καρτέλες στην ενότητα Εντολές. Και οι τρεις λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Balerion Security, Λίστες, στήλες και προβολές: Οι τρεις λίστες
Όλες οι λίστες στον πίνακα ελέγχου έχουν την ίδια δομή.

Ταξινόμηση και στήλες

Κάθε επικεφαλίδα στήλης είναι ένα κουμπί. Με ένα κλικ γίνεται αύξουσα ταξινόμηση, με δεύτερο φθίνουσα και με τρίτο καταργείται ξανά η ταξινόμηση.

Κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Shift, προστίθεται ένα δεύτερο και ένα τρίτο επίπεδο ταξινόμησης, ενώ η σειρά εμφανίζεται ως μικρός αριθμός δίπλα στο βέλος. Δεν υπάρχουν περισσότερα από τρία επίπεδα.

Μέσω της επιλογής «Στήλες» εμφανίζεις πρόσθετες στήλες, όπως κατηγορία και κλάδο στις εντολές, κέντρο κόστους και geofence στις εγκαταστάσεις ή προθεσμία πληρωμής στους πελάτες. Τουλάχιστον μία στήλη παραμένει πάντα ορατή.

Η ταξινόμηση ακολουθεί τη γερμανική σειρά, οι αριθμοί αντιμετωπίζονται ως αριθμοί και οι κενές τιμές εμφανίζονται πάντα στο τέλος, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση.

Balerion Security, Λίστες, στήλες και προβολές: Ταξινόμηση και στήλες
Εσύ καθορίζεις ποιες στήλες εμφανίζονται.

Αποθήκευση προβολών

Όταν οι στήλες, η ταξινόμηση και τα φίλτρα είναι όπως τα χρειάζεσαι, αποθηκεύεις τη ρύθμιση στην ενότητα «Προβολές» ως επώνυμη προβολή. Μία από αυτές μπορεί να οριστεί ως προεπιλεγμένη, ώστε την επόμενη φορά η λίστα να ανοίγει απευθείας έτσι. Η προεπιλεγμένη προβολή επισημαίνεται με ένα αστέρι.

Οι προβολές είναι προσωπικές. Δεν κοινοποιούνται ποτέ σε συναδέλφους, ο καθένας διαμορφώνει τη δική του.

Το κείμενο αναζήτησης σκόπιμα δεν αποτελεί μέρος μιας προβολής. Προς το παρόν, φίλτρα αποθηκεύει μόνο η λίστα εντολών, συγκεκριμένα την κατάσταση και την κατηγορία.

Μόλις αλλάξεις κάτι χειροκίνητα, η ενεργή προβολή αποσυνδέεται και το κουμπί εμφανίζει ξανά «Προβολές». Επομένως, αποθηκεύεται μόνο ό,τι αποθηκεύεις ρητά.

Σχετικά

Ενημερώθηκε στις: 03.09.2026